Το «Περηφάνια και Προκατάληψη» επιστρέφει στο Netflix -Το εντυπωσιακό καστ της νέας σειράς - iefimerida.gr

Το «Περηφάνια και Προκατάληψη» επιστρέφει στο Netflix -Το εντυπωσιακό καστ της νέας σειράς

Περηφάνια και Προκατάλειψη/ Netflix
«Περηφάνια και Προκατάλειψη» / Netflix
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το διαχρονικό έργο της Τζέιν Όστεν, «Περηφάνια και Προκατάληψη», επιστρέφει στο Netflix, αυτή τη φορά με την Έμα Κόριν και τον Τζακ Λόουντεν στους ρόλους της Ελίζαμπεθ Μπένετ και του Mr. Ντάρσι.

Οι λάτρεις της Τζέιν Όστεν έχουν πλέον έναν πολύ καλό λόγο να μετρούν αντίστροφα για τον Δεκέμβριο. Μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες της παγκόσμιας λογοτεχνίας επιστρέφει στην οθόνη, αυτή τη φορά μέσα από το Netflix, που αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες από τη νέα τηλεοπτική μεταφορά του «Pride and Prejudice», αλλά και την πολυαναμενόμενη ημερομηνία πρεμιέρας.

Διαβάστε περισσότερα για «Περηφάνια και Προκατάληψη» στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Netflix σειρά καστ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ