Αδιαμφισβήτητα, η μελιτζάνα είναι μία από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της ελληνικής κουζίνας.
Ένα λαχανικό - μπαλαντέρ, το οποίο αποτελεί τη βάση για πολλές πεντανόστιμες συνταγές και εμπλουτίζει τη γεύση των αγαπημένων μας πιάτων. Τηγανιτές, ψητές με φέτα και ντομάτα, παπουτσάκια, μελιτζανοσαλάτα -όπως και αν τη μαγειρέψουμε η μελιτζάνα δεν μας απογοητεύει ποτέ!
Ωστόσο, ένας λιγότερο γνωστός τρόπος μαγειρέματος του νόστιμου υλικού είναι ο μελιτζανοκεφτές. Είναι μια ευρέως αποδεκτή αλήθεια πως οι Ελληνίδες νοικοκυρές, μετά από τόσα χρόνια παραδοσιακού μαγειρέματος, έχουν πλέον τελειοποιήσει την τέχνη του κεφτέ, τον οποίο φτιάχνουν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές.
Διαβάστε τη νόστιμη συνταγή για μελιτζανοκεφτέδες στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο