fbpx Πιρόχ’: Η πεντανόστιμη πάστα φλώρα από τον Πόντο που θα σου μείνει αξέχαστη | ΓΥΝΑΙΚΑ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΠΙΡΟΧ

Πιρόχ’: Η πεντανόστιμη πάστα φλώρα από τον Πόντο που θα σου μείνει αξέχαστη

Πάστα φλώρα
26|10|2020 | 12:00
Πάστα φλώρα /Φωτογραφία: pexels/nataliya-vaitkevich

Όλοι έχουν μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Σε όλους αρέσει να δοκιμάζουν συνταγές που έρχονται από διαφορετικά μέρη του κόσμου αλλά και να εξερευνούν νέες γεύσεις.

Αν ψάξεις λίγο στο Internet, θα βρεις πολλές συνταγές για ευφάνταστα γλυκά. Εμείς βρήκαμε και δοκιμάσαμε μια συνταγή με πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία: Το πιρόχ’. Πρόκειται για ένα γλυκό ρωσικής προέλευσης, το οποίο υιοθετήθηκε από τους Έλληνες του Πόντου που έζησαν στη Ρωσία το 1922-193. Μπορεί να χαρακτηριστεί και ως ποντιακή πάστα φλώρα. Είναι λαχταριστή και τρώγεται τέλεια σαν σνακ μαζί με τον καφέ.

Διαβάστε τη λαχταριστή συνταγή για ποντιακή πάστα φλώρα στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ