Συνταγή της γιαγιάς για γιουβαρλάκια αυγολέμονο -Ζεστά και λαχταριστά, είναι «βάλσαμο» - iefimerida.gr

Συνταγή της γιαγιάς για γιουβαρλάκια αυγολέμονο -Ζεστά και λαχταριστά, είναι «βάλσαμο»

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γιουβαρλάκια είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα κατεξοχήν πιάτα που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε ελληνική παραδοσιακή κουζίνα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή και ζεστά σπιτικά φαγητά που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε τις κρύες μέρες του χειμώνα. Ένα comfort κυρίως γεύμα που γεμίζει το οικογενειακό μας τραπέζι με θαλπωρή και πλούσιες μυρωδιές που αφυπνίζουν μνήμες από τα κυριακάτικα μαγειρέματα της γιαγιάς.

Παραδοσιακά, τα νόστιμα γιουβαρλάκια συνοδεύονται πάντοτε από μία λαχταριστή σάλτσα αυγολέμενο, ένα ακόμη σήμα κατατεθέν της ελληνικής γαστρονομίας. Αυτή η συνταγή που πήραμε από την ιστοσελίδα του σεφ Πέτρου Συρίγου για γιουβαρλάκια αυγολέμονο θα σας ξετρελάνει με την πλούσια γεύση της.

Διαβάστε τη συνταγή για γιουβαρλάκια αυγολέμονο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή γιουβαρλάκια αυγολέμονο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ