Ούτε τσάντα ούτε παπούτσια: Πώς η Έλλη Στάη αναβάθμισε το look της με ένα απλό αξεσουάρ - iefimerida.gr

Ούτε τσάντα ούτε παπούτσια: Πώς η Έλλη Στάη αναβάθμισε το look της με ένα απλό αξεσουάρ

Έλλη Στάη / Φωτογραφία: NDP
Έλλη Στάη / Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Έλλη Στάη βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Γλάρος» στον Χώρο ΦΙΑΤ και επέλεξε για την περίσταση ένα διαχρονικό πανωφόρι.

Η Έλλη Στάη έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα της παράστασης «Ο Γλάρος» στον Χώρο ΦΙΑΤ με ένα look που συνδύαζε απλότητα και κομψότητα.

Το πρώτο στοιχείο που τραβάει το βλέμμα είναι το καμηλό παλτό της. Πρόκειται για ένα κομμάτι που θεωρείται σταθερή αξία στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Η γραμμή του είναι καθαρή και κομψή, ενώ το χρώμα του ταιριάζει με οτιδήποτε και να φορέσεις. Μέσα από το παλτό διακρίνεται ένα λευκό πλεκτό, το οποίο φωτίζει το σύνολο και δημιουργεί μια πολύ όμορφη αντίθεση με τους γήινους τόνους του πανωφοριού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και τα γυαλιά της, τα οποία δίνουν χαρακτήρα στο look. Το σκούρο κόκκινο πλαίσιο δίνει μια πιο μοντέρνα και ιδιαίτερη πινελιά και λειτουργεί ως λεπτομέρεια που προσθέτει προσωπικότητα στο σύνολο.

Δείτε την εμφάνιση της Έλλης Στάη στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Έλλη Στάη αξεσουάρ look
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ