Η καλλιτεχνική φωτογράφιση των αδερφών Μπρόγιερ.
Η σπάνια φωτογραφία της Έρρικας και της Μαργαρίτας Μπρόγιερ από τη δεκαετία του ‘60 είδε το φως της δημοσιότητας. Η σπάνια φωτογραφία των κοριτσιών μας γυρνά πίσω, στο 1961. Είναι σε νεαρή ηλικία, σε μια από τις πρώτες τους εμφανίσεις στα «Αστέρια» και ποζάρουν για χάρη μιας καλλιτεχνικής φωτογράφισης.
Η καριέρα τους ξεκινά ερασιτεχνικά και δεν αργεί το ταλέντο τους να γίνει αντιληπτό από τον διευθυντή και τον μαέστρο των «Αστεριών» οι οποίοι θα προτείνουν να κάνουν τις δεύτερες φωνές δίπλα στον σπουδαίο Γιάννη Βογιατζή.
Η σπάνια φωτογραφία δημοσιεύθηκε στο Instagram από τον Άρη Λουπάση και μάλιστα στη λεζάντα αναφέρει κάποιες πληροφορίες που το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει. Το κλικ αυτό είναι από καλλιτεχνική φωτογράφηση για μία από τις πρώτες εμφανίσεις τους στον χώρο στα θρυλικά "Αστέρια" της Γλυφάδας.
Δείτε τη φωτογραφία των αδερφών Μπρόγιερ στο Bovary.gr.