Ο Γιάννης Πρετεντέρης βρέθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά με τη σύζυγό του, Σάντρα Μπακογιαννοπούλου, για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ιβάνοφ».
Ο γνωστός δημοσιογράφος έχει παντρευτεί δύο φορές. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Φρόσω Ράλλη, ενώ με τη δεύτερη σύζυγό του, Σάντρα Μπακογιαννοπούλου, είναι πολλά χρόνια μαζί και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.
Ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Σάντρα Μπακογιαννοπούλου δεν παρέλειψαν να ποζάρουν μαζί για τους φωτογράφους. Ο δημοσιογράφος επέλεξε για την έξοδό του ένα μακρύ γκρι παλτό σε ίσια γραμμή, το οποίο συνδυάζει με μαύρο πλεκτό με φερμουάρ, μαύρο παντελόνι και μαύρα, κλασικά παπούτσια. Η σύζυγός του φόρεσε ένα γκρι τζάκετ με μαύρο γιακά, το οποίο συνδύασε με μαύρο παντελόνι και μαύρα ankle boots.
Δείτε την εμφάνιση του Γιάννη Πρετεντέρη με τη σύζυγό του στο Bovary.gr.