Νύφη με Dior μαγεύει το Παρίσι: Φούστα γεμάτη βολάν, κεντημένο σακάκι και μπαρόκ μαργαριτάρια - iefimerida.gr

Νύφη με Dior μαγεύει το Παρίσι: Φούστα γεμάτη βολάν, κεντημένο σακάκι και μπαρόκ μαργαριτάρια

Φωτογραφία Instagram/Cotton Bird
Φωτογραφία Instagram/Cotton Bird
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Claudia Peral είναι μια ξεχωριστή περίπτωση νύφης, με περισσότερα από πέντε χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση εκδηλώσεων για οίκους πολυτελείας.

Έχοντας εργαστεί αρχικά στον Paco Rabanne και σήμερα στον Dior, γνωρίζει τον κόσμο της μόδας από μέσα, όχι ως απλή παρατηρήτρια, αλλά ως άνθρωπος που τον ζει καθημερινά. Η ίδια σπούδασε στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και, επηρεασμένη από το πάθος της για τη δημιουργικότητα και τη μόδα, εγκαταστάθηκε στο Παρίσι. Εκεί γιόρτασε τον πολιτικό της γάμο στο δημαρχείο της Place Saint-Sulpice σε μια πρωινή και λιτή τελετή.

Διαβάστε περισσότερα στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύφη Dior Παρίσι νυφικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ