Η γαλατόπιτα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό που έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα.
Η απλότητα αυτού του εδέσματος είναι που το κάνει τόσο αγαπητό και διαχρονικό, ενώ η πλούσια αλλά συνάμα ανάλαφρη γεύση του το έχουν καταστήσει γνωστό σε όλη την Ελλάδα.
Στο βάθος του χρόνου, σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν προκύψει ντόπιες παραλλαγές, ωστόσο η κεντρική ιδέα ενός γλυκού με βάση το γάλα -πρόβειο, αγελαδινό η κατσικίσιο- παραμένει η ίδια.
Αυτή η πανεύκολη και γρήγορη συνταγή για γαλατόπιτα χωρίς αυγά εκτελείται στο πι και φι σε μόλις 3 απλά βήματα και θα σας αφήσει έκπληκτους με την πλούσια γεύση της.
Διαβάστε τη συνταγή για γαλατόπιτα στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο