Τα λαδερά φαγητά και ειδικά, τα φασολάκια είναι ένα κατεξοχήν μαμαδίστικο πιάτο, ένα φαγητό πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά αλλά και σε γεύση.
Όπως κάθε μαγειρευτό, σπιτικό φαγητό, έτσι και το σωστό μαγείρεμα στα φασολάκια θέλουν υπομονή και τεχνική. Πολλοί νομίζουν ότι πρόκειται για μία εύκολη υπόθεση ωστόσο για να βγουν πετυχημένα τα φασολάκια σου δεν μπορείς να ρίξεις απλώς όλα σου τα υλικά σε μια κατσαρόλα και να περιμένεις να βγει ένα καλό αποτέλεσμα.
Ο τρόπος που θα σοτάρεις τα υλικά σου, ο χρόνος που θα τα μαγειρέψεις, η ποσότητα νερού και πολλά άλλα, παίζουν καθοριστικό ρόλο για μία πλούσια και γευστική σάλτσα και αν αυτά δεν γίνουν σωστά, τότε το φαγητό δεν βγαίνει καθόλου πετυχημένο.
Διαβάστε τα 3 μυστικά για τέλεια φασολάκια στο Bovary.gr