Τo απόλυτο μυστικό για να βγαίνει το χταπόδι πάντα μαλακό -Σίγουρο αποτέλεσμα - iefimerida.gr

Τo απόλυτο μυστικό για να βγαίνει το χταπόδι πάντα μαλακό -Σίγουρο αποτέλεσμα

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου / Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το χταπόδι σε περίπτωση νηστείας ή και όχι, μπορεί να καταναλωθεί ψητό στα κάρβουνα, βραστό και με κοφτό μακαρονάκι σαν κυρίως πιάτο.

Μπορεί να μαγειρευτεί με πολλούς τρόπους και αναμφισβήτητα αποτελεί έδεσμα που μπορεί να ενώσει μια παρέα, πόσο σημαντικό είναι να βγει όμως μαλακό και ζουμερό και πώς μπορούμε να τα πετύχουμε αυτά;

Καθοριστικό ρόλο παίζει η ποιότητα του χταποδιού, αν είναι δηλαδή φρέσκο ή κατεψυγμένο. Αν πρόκειται να πάρουμε ένα φρέσκο χταπόδι θα πρέπει σίγουρα να είναι καλά χτυπημένο.

Δείτα το μυστικό για μαλακό χταπόδι στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χταπόδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ