Συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πηχτή σάλτσα -Βγαίνει πολύ μαλακό, τέλειο με μακαρόνι ή πουρέ - iefimerida.gr

Συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό με πηχτή σάλτσα -Βγαίνει πολύ μαλακό, τέλειο με μακαρόνι ή πουρέ

μοσχαράκι κοκκινιστό κατσαρόλας
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν υπάρχει ένα μαγειρευτό φαγητό που όλοι αγαπάμε, αυτό είναι σίγουρα το μοσχαράκι κοκκινιστό στην κατσαρόλα.

Σήμα κατατεθέν της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας, αυτή η αγαπημένη συνταγή θα σου ξυπνήσει μνήμες από το κυριακάτικο τραπέζι της γιαγιά όπου γευόμασταν το πεντανόστιμο μοσχαράκι της με την πηχτή σάλτσα και τα πλούσια αρώματα.

Οι τρεις βασικές προϋποθέσεις για ένα εξαιρετικό κοκκινιστό μοσχαράκι είναι η πετυχημένη υφή της σάλτσας, το μέλωμα του κρέατος και ο ισορροπημένος συνδυασμός μπαχαρικών που δίνουν στο πιάτο την υπέροχη γεύση και τα αρώματα του.

Διαβάστε τη νόστιμη συνταγή για μοσχαράκι κοκκινιστό στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μοσχαράκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ