Δεν χωράει αμφιβολία πως η μαγιονέζα είναι μία από τις νοστιμότερες συνοδευτικές σάλτσες που χρησιμοποιούμε για να εμπλουτίσουμε τη γεύση πληθώρας νόστιμων φαγητών.
Όπως καθετί χειροποίητο, έτσι κι η μαγιονέζα έχει πολύ πιο πλούσια γεύση όταν είναι σπιτική, φτιαγμένη με φρέσκα υλικά. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς όσο να ναι συνηθίζουμε να αποφεύγουμε την παρασκευή της καθώς πρόκειται για μια διαδικασία ιδιαίτερα μπελαλίδικη που απαιτεί πολύ συγκεκριμένη τεχνική.
Όλοι όσοι έχουμε προσπαθήσει να φτιάξουμε την αγαπημένη σως έχουμε αντιμετωπίσει την απογοήτευση της «κομμένης» μαγιονέζας που δεν σώζεται. Τι κι αν σας λέγαμε όμως πως βρήκαμε μια συνταγή για μαγιονέζα με εγγυημένα επιτυχημένο αποτέλεσμα και μάλιστα σε light εκδοχή;
Δείτε τη συνταγή για light μαγιονέζα στο Bovary.gr