Τα looks που θα δούμε στους γάμους του καλοκαιριού, σύμφωνα με style expert - iefimerida.gr

Τα looks που θα δούμε στους γάμους του καλοκαιριού, σύμφωνα με style expert

Τα looks που θα δούμε στους γάμους του καλοκαιριού, σύμφωνα με style expert
Μοντέλο περπατά στην πασαρέλα κατά τη διάρκεια του show Célia Kritharioti Haute Couture Άνοιξη/Καλοκαίρι 2026, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού. (Φωτογραφία: Getty Images)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σεζόν των γάμων πλησιάζει και μαζί της επιστρέφει το διαχρονικό ερώτημα κάθε καλεσμένης: τι θα φορέσω;

Από τις πρώτες προσκλήσεις μέχρι τα καλοκαιρινά island weddings, οι τάσεις αρχίζουν ήδη να ξεκαθαρίζουν. Η style expert του Bovary αποκωδικοποιεί τα looks που θα κυριαρχήσουν στους γάμους του καλοκαιριού. Kομψά, σύγχρονα και σχεδιασμένα για να φορεθούν ξανά.

Διαβάστε περισσότερα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος καλοκαίρι LOOKS Style
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ