Ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά στα ελληνικά νοικοκυριά είναι οι τραγανοί εργολάβοι.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα μαγειρικής www.sintayes.gr, το μυστικό για να γίνουν νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην ψηθούν παραπάνω απ' όσο πρέπει γιατί θα στεγνώσουν εσωτερικά.
Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν μια κρούστα, αλλά μέσα να παραμένουν αφράτοι και μαλακοί. Συνήθως 20 λεπτά ψήσιμο αρκούν, όμως, αυτό εξαρτάται φυσικά και από τη θερμοκρασία και τον φούρνο μας. Αν είναι πολύ ισχυρός, βγάζουμε τους εργολάβους στα 15 λεπτά.
Διαβάστε την εύκολη συνταγή για εργολάβους στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο