Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η εμφάνιση με τη μητέρα του, Ρένα, σε παρουσίαση βιβλίου - iefimerida.gr

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η εμφάνιση με τη μητέρα του, Ρένα, σε παρουσίαση βιβλίου

ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης σε καφέ
Φωτογραφία: Παναγιώτης Μάλλιαρης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια βραδιά αφιερωμένη στην ποίηση και τον πολιτισμό βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο οποίος έκανε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις του συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Ρένα.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης παρευρέθηκε στην παρουσίαση της πρώτης ποιητικής συλλογής του πλαστικού χειρουργού Ευάγγελου Κεραμίδα, που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή.

Η εκδήλωση είχε έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα και συγκέντρωσε πλήθος ανθρώπων από τον χώρο των Γραμμάτων, των Τεχνών και της Ιατρικής. Το βιβλίο του Ευάγγελου Κεραμίδα, με τίτλο «Στη Σκιά του Νυστεριού», κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Καστανιώτη» και αποκαλύπτει μια πιο προσωπική και εσωτερική πλευρά του γνωστού γιατρού, μέσα από ποιήματα που κινούνται ανάμεσα στην επιστήμη και την ανθρώπινη εμπειρία.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισε και η παρουσία της μητέρας του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Ρένα. Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό, σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο που τράβηξε την προσοχή των παρευρισκομένων, καθώς ο ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται δημόσια με μέλη της οικογένειάς του.

Δείτε τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη με τη μητέρα του στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ