Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στους Δολομίτες -Το ρομαντικό ταξίδι για σκι - iefimerida.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στους Δολομίτες -Το ρομαντικό ταξίδι για σκι

Φωτογραφία Instagram: Konstantina Spyropoulou
Ταξίδι στους Δολομίτες - Φωτογραφία Instagram: Konstantina Spyropoulou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αφορμή τα γενέθλια του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στις 26 Μαρτίου, εκείνος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πραγματοποίησαν μια ρομαντική χειμερινή απόδραση.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι τους εντυπωσιακούς Δολομίτες, συνδυάζοντας στιγμές χαλάρωσης με σκι σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα χειμερινά σκηνικά της Ευρώπης. Για τη διαμονή τους επέλεξαν ένα πολυτελές resort στην περιοχή Valdaora, στο Νότιο Τιρόλο της βόρειας Ιταλίας, απολαμβάνοντας υπηρεσίες μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο.

Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι στους Δολομίτες, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ