Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα αποφάσισαν να καλέσουν κάποιες από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες στο Μιλάνο με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας, ανάμεσα στις οποίες ήταν και η Κατερίνα Παπουσάκη.
Μάλιστα, η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν από τις πρώτες που «πρόδωσαν» το ταξίδι τους μέσα από τα social media, ανεβάζοντας φωτογραφίες ήδη από το αεροδρόμιο και ταγκάροντας την Αθηνά Οικονομάκου με τη χαρακτηριστική φράση «έρχομαι». Από εκείνη τη στιγμή έγινε ξεκάθαρο ότι δεν επρόκειτο απλώς για ένα ταξίδι αναψυχής, αλλά για μια fashion απόδραση με άρωμα Ιταλίας και καλή παρέα.
Στο Μιλάνο, η Κατερίνα Παπουτσάκη κινήθηκε με άνεση και ανεπιτήδευτο στιλ, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι δεν χρειάζεται υπερβολές για να ξεχωρίσει. Για τη βραδινή της έξοδο επέλεξε δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη, στηρίζοντας Έλληνα σχεδιαστή και διατηρώντας το χαρακτηριστικό της μείγμα κομψότητας και απλότητας. Το look της ταίριαζε απόλυτα με το ύφος της παρέας -χαλαρό, θηλυκό και καθόλου επιτηδευμένο.
Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο Bovary.gr.