Από τον Σεπτέμβριο του 2020 η Κατερίνα Παναγοπούλου παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, αποτελώντας ένα από τα πρόσωπα που συνδέθηκαν με τη νέα εποχή του σταθμού.
Ήρεμη δύναμη στην τηλεοπτική ενημέρωση, εκπροσωπεί τη νέα γενιά δημοσιογράφων που πιστεύουν στην εγκυρότητα, στην ψυχραιμία και στον σεβασμό απέναντι στον τηλεθεατή.
Με πορεία που ξεκίνησε από το ρεπορτάζ και πέρασε μέσα από το ραδιόφωνο και τον Τύπο, διαμορφώνει σήμερα ένα δελτίο που εστιάζει στην παρουσίαση των γεγονότων. Η δημόσια εικόνα της, ωστόσο, έχει συχνά βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού, από τις στιλιστικές της επιλογές μέχρι την απόφασή της να στηρίζει σταθερά το ελληνικό brand Zeus+Dione, που έχει γίνει σχεδόν «υπογραφή» του προσωπικού της στιλ. Εκείνη, με ψυχραιμία και συνέπεια, επιλέγει να εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς να εγκλωβίζεται σε στερεότυπα ή τηλεοπτικά «πρέπει».
Τη συναντήσαμε ένα απόγευμα στο ξενοδοχείο Gatsby Athens, όπου μιλήσαμε για την πορεία της, την οικογένειά της, τη μόδα, τις σχέσεις και όλα όσα απασχολούν μια σύγχρονη γυναίκα.
Διαβάστε στο Bovary.gr τη συνέντευξη της Κατερίνας Παναγοπούλου