Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Πώς είναι σήμερα η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» -27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς - iefimerida.gr

Καλλιόπη Ταχτσόγλου: Πώς είναι σήμερα η «Μαρούσκα» από τους «Δύο Ξένους» -27 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Δύο Ξένοι
Δύο Ξένοι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Καλλιόπη Ταχτσόγλου παραχώρησε μια από τις λίγες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε;», όπου αναφέρθηκε τόσο στη στάση της απέναντι στην τηλεόραση όσο και στον ρόλο από τους «Δύο Ξένους» που την έκανε ευρέως γνωστή.

Η ίδια ξεκαθαρίζει πως η μεγάλη της αγάπη ήταν και παραμένει το θέατρο. Αντίθετα, η τηλεόραση δεν την κέρδισε ποτέ πραγματικά, παρότι της χάρισε κάτι πολύ σημαντικό: την αναγνώριση και τη ζεστασιά του κόσμου. Όπως εξηγεί, μέσα από τη μικρή οθόνη την έμαθαν και άνθρωποι που δεν είχαν επαφή με το θέατρο, κάτι που εκτιμά.

«Το θέατρο είναι η αγάπη μου. Την τηλεόραση μπορώ να πω ότι δεν την αγαπώ και καθόλου. Το μόνο καλό που μου χάρισε είναι η αγάπη του κόσμου. Οι άνθρωποι που δεν βλέπουν θέατρο είναι ωραίο που μπόρεσαν να δουν και κάποια όμορφα πράγματα στα οποία συμμετείχα κι εγώ», δηλώνει η 65χρονη ηθοποιός.

Δείτε πώς είναι σήμερα η Καλλιόπη Ταχτσόγλου στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ρόλος Δυό Ξένοι Ηθοποιός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ