Η Ισπανίδα νύφη και το μποέμ νυφικό της από μουσελίνα -Εμπνευσμένο από το σόου της Chloé - iefimerida.gr

Η Ισπανίδα νύφη και το μποέμ νυφικό της από μουσελίνα -Εμπνευσμένο από το σόου της Chloé

Η Ισπανίδα νύφη και το μποέμ νυφικό της από μουσελίνα
H Ισπανίδα νύφη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα κλασικά νυφικά είναι αδιαμφισβήτητα κομψά και όμορφα, όμως όταν έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα φόρεμα κατόπιν παραγγελίας, γιατί να μην επιλέξεις ένα νυφικό που αντικατοπτρίζει πραγματικά την προσωπικότητά σου;

Η Μαρία, μια νύφη από τη Βαλένθια, είναι το τέλειο παράδειγμα ότι το «more is more», καθώς η επιλογή της να φορέσει ένα φόρεμα γεμάτο από μακριά στρώματα μουσελίνας αποδεικνύει ότι η πολυτέλεια είναι πάντα επιτυχής.

Ο γάμος της έγινε το Δεκέμβριο στο Βασιλικό Μοναστήρι της Santa María de Puig, ένα εθνικό μνημείο και πολιτιστικό στολίδι κοντά στη Βαλένθια. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο γραφικό κτήμα Vallesa de Mandor, με πολλά στοιχεία ιστορίας που το καθιστούν μοναδικό.

Δείτε στο Βovary.gr φωτογραφίες από τον υπέροχο γάμο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύφη Ισπανίδα σόου Chloe
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ