Η νέα τρατορία στην Αγία Παρασκευή σερβίρει λαχταριστά ιταλικά πιάτα -Πίτσα με φυσικό προζύμι και αυθεντική καρμπονάρα

Φωτογραφία: Bellagio

Το μενού είναι εμπνευσμένο από αυθεντικές ιταλικές τρατορίες και σερβίρει πίτσα με φυσικό προζύμι, ψημένη σε σύγχρονο ξυλόφουρνο και χειροποίητα ζυμαρικά.

Ο λόγος για το Bellagio, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και έχει αποκτήσει ήδη το κοινό του καθώς σερβίρει πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο και αυθεντική καρμπονάρα.

Στο όμορφο, λιτό open περιβάλλον ο επισκέπτης θα κάνει ένα γευστικό ταξίδι με πιάτα που σερβίρονται στις αυθεντικές ιταλικές τρατορίες. Αρχικά, το μενού είχε δημιουργήσει ως executive chef ο Νίκος Δημητροκάλλης, ενώ τον τελευταίο καιρό στα ηνία της κουζίνας βρίσκεται ο Μιχάλης Μαργαρίτης, expert στην ιταλική κουζίνα, έχοντας προσθέσει και τα δικά του πιάτα.

Στο μενού θα βρεις επιλογές για σαλάτες, antipasti, πίτσα, ζυμαρικά, ριζότο, πανίνι, burgers και για το τέλος γλυκό.

Διαβάστε περισσότερα για το Bellagio την ιταλική τρατορία στην Αγία Παρασκευή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιταλικό εστιατόριο πίτσα καρμπονάρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ