Η νέα τρατορία στην Αγία Παρασκευή σερβίρει λαχταριστά ιταλικά πιάτα -Πίτσα με φυσικό προζύμι και αυθεντική καρμπονάρα - iefimerida.gr

Η νέα τρατορία στην Αγία Παρασκευή σερβίρει λαχταριστά ιταλικά πιάτα -Πίτσα με φυσικό προζύμι και αυθεντική καρμπονάρα

Πιάτο με ζυμαρικά
Φωτογραφία: Bellagio
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μενού είναι εμπνευσμένο από αυθεντικές ιταλικές τρατορίες και σερβίρει πίτσα με φυσικό προζύμι, ψημένη σε σύγχρονο ξυλόφουρνο και χειροποίητα ζυμαρικά.

Ο λόγος για το Bellagio, το οποίο βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και έχει αποκτήσει ήδη το κοινό του καθώς σερβίρει πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο και αυθεντική καρμπονάρα.

Στο όμορφο, λιτό open περιβάλλον ο επισκέπτης θα κάνει ένα γευστικό ταξίδι με πιάτα που σερβίρονται στις αυθεντικές ιταλικές τρατορίες. Αρχικά, το μενού είχε δημιουργήσει ως executive chef ο Νίκος Δημητροκάλλης, ενώ τον τελευταίο καιρό στα ηνία της κουζίνας βρίσκεται ο Μιχάλης Μαργαρίτης, expert στην ιταλική κουζίνα, έχοντας προσθέσει και τα δικά του πιάτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μενού θα βρεις επιλογές για σαλάτες, antipasti, πίτσα, ζυμαρικά, ριζότο, πανίνι, burgers και για το τέλος γλυκό.

Διαβάστε περισσότερα για το Bellagio την ιταλική τρατορία στην Αγία Παρασκευή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιταλικό εστιατόριο πίτσα καρμπονάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ