Η βεράντα στο εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα μοιάζει με καρτ-ποστάλ -Με υπέροχη θέα [εικόνα] - iefimerida.gr

Η βεράντα στο εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στην Αίγινα μοιάζει με καρτ-ποστάλ -Με υπέροχη θέα [εικόνα]

Η Σμαράγδα Καρύδη με μαγιό
Φωτογραφία: Instagram/@smaragda_karidi_official
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ευκαιρία να απολαύσει στιγμές ξεκούρασης μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας είχε η Σμαράγδα Καρύδη κατά τη διάρκεια του τριημέρου, επιλέγοντας για ακόμη μία φορά τον αγαπημένο της προορισμό, την Αίγινα.

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στο εξοχικό της στο νησί του Σαρωνικού, έναν χώρο που έχει συνδέσει με στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μέσα από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Σμαράγδα Καρύδη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητά της στο νησί, προσφέροντας παράλληλα μια μικρή «ξενάγηση» στο εντυπωσιακό σπίτι της. Αυτό που ξεχώρισε περισσότερο ήταν η ευρύχωρη βεράντα του εξοχικού, η οποία εντυπωσιάζει τόσο για το μέγεθός της όσο και για την αισθητική της. Με ανεμπόδιστη θέα στο φυσικό τοπίο και προσεγμένη διακόσμηση που συνδυάζει άνεση και κομψότητα, ο χώρος θυμίζει περισσότερο πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο παρά μια ιδιωτική κατοικία.

Δείτε τη βεράντα στο εξοχικό της Σμαράγδας Καρύδη στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ