Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; Η Άντζελα Γκερέκου έγινε κουμπάρα στην Ιθάκη και το φόρεμά της είναι ό,τι πρέπει - iefimerida.gr

Καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο; Η Άντζελα Γκερέκου έγινε κουμπάρα στην Ιθάκη και το φόρεμά της είναι ό,τι πρέπει

Η Άντζελα Γκερέκου με την κουμπάρα της
Η Άντζελα Γκερέκου με την κουμπάρα της/ Φωτογραφία: Instagram/ @maria_voskopoulou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια ήσυχη τελετή στην Ιθάκη, η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στο πλευρό της φίλης της, Έλενας Βρούσγου, ως κουμπάρα στον γάμο της.

Η γνωστή ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ ταξίδεψε στο νησί μαζί με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, η οποία ανέλαβε να καταγράψει τις στιγμές της ημέρας μέσα από τον φακό της.

Λίγο μετά την άφιξή της στην Ιθάκη, η Άντζελα Γκερέκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια εικόνα από το ηλιοβασίλεμα, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό της για την ομορφιά του νησιού.

Η Μαρία Βοσκοπούλου, από την πλευρά της, εκτός από τον ρόλο της ως φωτογράφος, μοιράστηκε και μερικά στιγμιότυπα στα social media. Ανάμεσα σε αυτά, και ένα σύντομο βίντεο από τον χορό του Ησαΐα, με την Άντζελα Γκερέκου να κρατά τα στέφανα και να χαμογελά συγκινημένη. Η εικόνα αυτή αποτύπωσε ιδανικά τη χαρά τόσο της κουμπάρας όσο και των νεονύμφων.

Δείτε την εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άντζελα Γκερέκου κουμπάρα γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ