Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει τα ατελείωτα πόδια της με μίνι φόρεμα στη Βενετία - iefimerida.gr

Η Αμάλ Κλούνεϊ δείχνει τα ατελείωτα πόδια της με μίνι φόρεμα στη Βενετία

η αμαλα κλουνει στη βενετια με μινι φορεμα
Φωτογραφία: Profimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αμάλ Κλούνεϊ έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση στη Βενετία, επιλέγοντας αυτή τη φορά ένα μίνι φόρεμα για τη βραδινή έξοδό της με τον Τζορτζ Κλούνεϊ.

Τις τελευταίες ημέρες η Αμάλ Κλούνεϊ βρίσκεται στη Βενετία με αφορμή το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και, όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά που συνοδεύει τον σύζυγό της, οι εμφανίσεις της έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν ήταν ένα red carpet look που τράβηξε την προσοχή, αλλά το φόρεμα που επέλεξε για μια έξοδο με τον σύζυγό της.

Δείτε την εμφάνισή της στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ φόρεμα Βενετία Αμάλ Κλούνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ