Χρήστος Παλόγλου: O κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης Panettone- Μας δίνει την απόλυτη συνταγή για να το πετύχουμε στο σπίτι - iefimerida.gr

Χρήστος Παλόγλου: O κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης Panettone- Μας δίνει την απόλυτη συνταγή για να το πετύχουμε στο σπίτι

Panettone Paloglou
Φωτογραφία: Panettone Paloglou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα Χριστούγεννα φτάνουν σε λίγες ημέρες και όλα είναι έτοιμα για τις φετινές γιορτές για τις ανυπομονούμε πιο πολύ από ποτέ.

Τι λείπει; Μα φυσικά, τα λαχταριστά γλυκά με τα μοναδικά αρώματα και την ονειρεμένη γεύση Χριστουγέννων.


Το Panettone είναι ένα από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε κάθε χρόνο. Πρόκειται για ένα αφράτο, πεντανόστιμο κέικ με καταγωγή από τη γειτονική Ιταλία.


Φέτος, βρήκαμε το πιο αφράτο και λαχταριστό Panettone δια χειρός Χρήστου Παλόγλου, που είναι ο κύριος εμπνευστής και δημιουργός του Panettone Paloglou.

Διαβάστε όλη την συνέντευξη και την συνταγή για Panettone στο σπίτι στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΝΕΤΟΝΕ Γλυκά Χριστούγεννα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ