Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το ιδανικό φόρεμα για φθινοπωρινό γάμο, σε φίνο χρώμα -Η σέξι λεπτομέρεια που το απογείωσε - iefimerida.gr

Η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε το ιδανικό φόρεμα για φθινοπωρινό γάμο, σε φίνο χρώμα -Η σέξι λεπτομέρεια που το απογείωσε

Χριστίνα Μπόμπα
Χριστίνα Μπόμπα/ Φωτογραφία: Instagram/ @chrismpo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Χριστίνα Μπόμπα εμπνέει για τους γάμους του φθινοπώρου με ένα υπέροχο φόρεμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης άφησαν για λίγο πίσω την καθημερινότητά τους στην Αθήνα και ταξίδεψαν στην Άνδρο για να παραστούν στον γάμο δύο αγαπημένων τους φίλων. Ο επιχειρηματίας Πέτρος Απαλάκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Αλεξάνδρα.

Το ζευγάρι έφτασε στο νησί την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου, απολαμβάνοντας ένα διήμερο γεμάτο χαρά, μουσική και καλή παρέα, χωρίς τις δίδυμες κόρες τους. Το pre-wedding party πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό μαγαζί του νησιού, όπου όλοι οι καλεσμένοι χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι αργά, ενώ το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου έγινε το μυστήριο του γάμου.

Δείτε το look της Χριστίνας Μπόμπα στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ