Η Ευγενία Σαμαρά απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ικαρία και το αποδεικνύει μέσα από μία εμφάνιση που δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη.
Το καλοκαίρι έχει πλέον μπει δυναμικά, με τον καύσωνα να μας κάνει να ανυπομονούμε για την άδεια ή να αναζητούμε κοντινούς προορισμούς για δροσερές βουτιές. Εάν ανήκετε στις fashionistas που ακόμα δεν έχουν βρει το ιδανικό μαγιό για φέτος ή περίμεναν να μαυρίσουν λίγο πρώτα για να φορέσουν κάτι νέο, ρίξτε μια ματιά στην ανάρτηση της Ευγενίας Σαμαρά από τις διακοπές της στην Ικαρία.
Ποζάροντας σε έναν εντυπωσιακό βραχώδη σχηματισμό, με φόντο τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια συνδυάζει με τον πιο φυσικό τρόπο την ομορφιά της φύσης με το στιλ της.
Το μπικίνι που επέλεξε είναι από το ελληνικό brand Artemis Psarri και ξεχωρίζει όχι μόνο για τη γραμμή του, αλλά και για την αίσθηση πολυτέλειας που αποπνέει.
Δείτε τις φωτογραφίες της Ευγενίας Σαμαρά στο Bovary.gr.