Συνταγή για γιουβέτσι στην κατσαρόλα με κοτόπουλο και πάπρικα -Αχνιστό και μυρωδάτο, κάθε μπουκιά και απόλαυση

Φωτογραφία: Shutterstock

Ένα πιάτο ζεστό γιουβέτσι -αυτή είναι μια εικόνα χαράς και οικειότητας που φέρνει στο νου οικογενειακές στιγμές.

Το παραδοσιακό πιάτο με κρέας που πάντα ετοιμάζει η γιαγιά στα οικογενειακά τραπέζια και που συχνά το λέμε «χαϊδευτικά» γιουβετσάκι είναι το απόλυτο comfort food για τον κρύο καιρό και κάθε φορά το απολαμβάνουμε σαν να το δοκιμάζουμε για πρώτη φορά.

O σεφ Νικόλας Σακελλαρίου μας έδωσε μια απίθανη συνταγή για γιουβέτσι στην κατσαρόλα με κοτόπουλο και καπνιστή πάπρικα. Αχνιστό και λαχταριστό, με γεμάτη γεύση, κάθε μπουκιά λιώνει στο στόμα προσφέροντας απόλαυση. Το τέλειο φθινοπωρινό πιάτο για να δοκιμάσετε τώρα!

Δείτε τη συνταγή για γιουβέτσι στην κατσαρόλα με κοτόπουλο και πάπρικα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γιουβέτσι κοτοπουλο συνταγή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ