Από το «Ανήκω σε μένα» στο «Παλιόπαιδο θα γίνω»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από τα τραγούδια που τον εξέφρασαν - iefimerida.gr

Από το «Ανήκω σε μένα» στο «Παλιόπαιδο θα γίνω»: Ο Γιώργος Μαζωνάκης μέσα από τα τραγούδια που τον εξέφρασαν

Φωτογραφία Instagram/Giorgos Mazonakis Official
Φωτογραφία Instagram/Giorgos Mazonakis Official
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπό τη ζωή σε ηλικία 54 ετών έφυγε ο Γιώργος Μαζωνάκης, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη πορεία στο ελληνικό τραγούδι και επιτυχίες που αγαπήθηκαν.

«Παλιόπαιδο θα γίνω», «Ανήκω σε μένα», «Παιδί της νύχτας», «Μου λείπεις», «Θέλω να γυρίσω στα παλιά» είναι μόνο μερικά από τα τραγούδια που σημάδεψαν το κοινό του.

Πίσω από αυτά υπήρχαν συναισθήματα και βιώματα που συνδέονταν και με τη δική του ζωή. Ο Μαζωνάκης τραγούδησε για τον έρωτα, τη μοναξιά, τη νύχτα, αλλά και για τις αναμνήσεις και τις ρίζες του.

Δείτε τα τραγούδια του Γιώργου Μαζωνάκη που έκρυβαν κομμάτια από τη ζωή του, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Μαζωνάκης τραγούδια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ