Γιατί πρήζονται πρόσωπο και πόδια μετά τα 50 το καλοκαίρι -Πώς να ανακουφιστείτε - iefimerida.gr

Γιατί πρήζονται πρόσωπο και πόδια μετά τα 50 το καλοκαίρι -Πώς να ανακουφιστείτε

Πενέλοπε Κρουζ/ Φωτογραφία: AP Images
Πενέλοπε Κρουζ/ Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι, πολλές γυναίκες παρατηρούν ότι τα πόδια τους βαραίνουν περισσότερο μέσα στην ημέρα και το πρόσωπο φαίνεται πιο κουρασμένο ή πρησμένο το πρωί.

Μετά τα 50, αυτές οι αλλαγές μπορεί να γίνουν πιο συχνές λόγω των φυσικών ορμονικών μεταβολών και των αλλαγών στον τρόπο λειτουργίας του σώματος.

Το πρήξιμο εμφανίζεται όταν συσσωρεύεται περισσότερο υγρό από το φυσιολογικό στους ιστούς. Είναι ιδιαίτερα συχνό στα πόδια, στους αστραγάλους και στα κάτω άκρα, αλλά μπορεί να εμφανιστεί και στο πρόσωπο, ειδικά μετά από έναν ανήσυχο ύπνο, ένα πολύ αλμυρό γεύμα ή μια ζεστή νύχτα.

Δείτε πώς να αντιμετωπίσετε το πρήξιμο σε πρόσωπο και πόδια στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πρήξιμο άνω των 50 ετών πόδια πρόσωπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ