Κάτω από το Βόρειο Σέλας γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης - iefimerida.gr

Κάτω από το Βόρειο Σέλας γιόρτασαν τα γενέθλια του γιου τους η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης

Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τα παιδιά
Ολυμπία Χοψονίδου, Βασίλης Σπανούλης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξαν το Ροβανιέμι της Φινλανδίας για να γιορτάσουν τα 16α γενέθλια του γιου τους, Θανάση.

Το ζευγάρι επέλεξε τον προορισμό των Χριστουγέννων και του Βόρειου Πόλου για μια ξεχωριστή οικογενειακή απόδραση, γεμάτη όμορφες στιγμές.

Ο Βασίλης Σπανούλης μοιράστηκε μια φωτογραφία με τον γιο του, στην οποία φαίνεται πως ο Θανάσης, έχει ήδη ξεπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στο ύψος. Ο Θανάσης είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά του ζευγαριού και δείχνει να βαδίζει στον χώρο του μπάσκετ, καθώς αγωνίζεται στην παιδική ομάδα του Ολυμπιακού και είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων.

Δείτε το ταξίδι στο Ροβανιέμι για τα γενέθλια του γιου τους στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ