Συνταγή για απίθανη γαλοπούλα με «θεϊκή» γέμιση -Πόσες ώρες πρέπει να την ψήσεις για να βγει μαλακή - iefimerida.gr

Συνταγή για απίθανη γαλοπούλα με «θεϊκή» γέμιση -Πόσες ώρες πρέπει να την ψήσεις για να βγει μαλακή

γαλοπούλα
Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γαλοπούλα έχει την τιμητική της στο γιορτινό τραπέζι και γίνεται νοστιμότερη με πλούσια γέμιση.

Τις γιορτινές ημέρες είναι μια ωραία αφορμή να βρεθούμε στο τραπέζι τόσο με τις οικογένειες μας όσο και με τους φίλους μας και να απολαύσουμε νόστιμα φαγητά και εκλεκτά κρασιά.

Η γαλοπούλα είναι ένα από τα φαγητά που έχει συνδεθεί με το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς, ενώ υπάρχουν πολλές παραλλαγές για τη γέμιση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια από αυτές είναι με κιμά, ρύζι, κάστανα και κουκουνάρι και είναι ελαφριά και πάρα πολύ νόστιμη, δίνοντας γεύση στο στεγνό κρέας της γαλοπούλας.

Θα το λατρέψουν μικροί και μεγάλοι, θα κάνει εντύπωση στους (λίγους) καλεσμένους σας και θα σας μείνει και για την επόμενη μέρα!

Και αν αναρωτιέστε πόσο πρέπει να την ψήσετε, υπάρχει ένα κόλπο που πρέπει να θυμάστε.

Διαβάστε τη συνταγή για τη γεμιστή γαλοπούλα στο Bovary.gr.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γαλοπούλα συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ