fbpx Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι: Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποκαλύπτει την «κολασμένη» συνταγή για το αγαπημένο του γλυκό | ΓΥΝΑΙΚΑ | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
ΓΥΝΑΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΓΗ

Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι: Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποκαλύπτει την «κολασμένη» συνταγή για το αγαπημένο του γλυκό

Γαλακτομπούρεκο
27|09|2020 | 10:40
Γαλακτομπούρεκο αλλιώς /Φωτογραφία: Shutterstock

Τα γλυκά είχαν πάντα και συνεχίζουν να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Κανένα γαστρονομικό ταξίδι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς ένα γευστικό επιδόρπιο, που φέρνει ικανοποίηση στον ουρανίσκο. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης μοιράστηκε το γλυκό που θα γίνει το επόμενο crush μας και αποκάλυψε ότι είναι το αγαπημένο του.

Πρόκειται για λαχταριστό γαλακτομπούρεκο, διαφορετικό όμως από τα άλλα, καθώς έχει φύλλο από καταΐφι! Φαίνεται πεντανόστιμο, σιροπιαστό και κολασμένο και ευτυχώς για εμάς έχουμε τη συνταγή. Δες τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις και ξεκίνα αμέσως.

Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr

ΣΧΟΛΙΑ