Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι: Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποκαλύπτει την «κολασμένη» συνταγή για το αγαπημένο του γλυκό | ΓΥΝΑΙΚΑ | iefimerida.gr

Γαλακτομπούρεκο με καταΐφι: Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποκαλύπτει την «κολασμένη» συνταγή για το αγαπημένο του γλυκό

Γαλακτομπούρεκο
Γαλακτομπούρεκο αλλιώς /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα γλυκά είχαν πάντα και συνεχίζουν να έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Κανένα γαστρονομικό ταξίδι δεν μπορεί να ολοκληρωθεί χωρίς ένα γευστικό επιδόρπιο, που φέρνει ικανοποίηση στον ουρανίσκο. Ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης μοιράστηκε το γλυκό που θα γίνει το επόμενο crush μας και αποκάλυψε ότι είναι το αγαπημένο του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για λαχταριστό γαλακτομπούρεκο, διαφορετικό όμως από τα άλλα, καθώς έχει φύλλο από καταΐφι! Φαίνεται πεντανόστιμο, σιροπιαστό και κολασμένο και ευτυχώς για εμάς έχουμε τη συνταγή. Δες τι θα χρειαστείς για να το φτιάξεις και ξεκίνα αμέσως.

Διαβάστε τη συνταγή στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ