Τι θα φοράμε την άνοιξη του 2027; Tory Burch και Proenza Schouler δίνουν τις πρώτες απαντήσεις - iefimerida.gr

Τι θα φοράμε την άνοιξη του 2027; Tory Burch και Proenza Schouler δίνουν τις πρώτες απαντήσεις

Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης: Η πληθωρική συλλογή της Tory Burch και η νέα εποχή της Proenza Schouler
Φωτογραφία: Profimedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Νέα Υόρκη παραμένει στο επίκεντρο, με την Tory Burch και την Proenza Schouler να παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2027.

Οι συλλογές τους ήταν αρκετά διαφορετικές μεταξύ τους, ωστόσο και στις δύο υπήρχε ένα κοινό στοιχείο, η διάθεση να ξεφύγουν από την υπερβολικά «ήσυχη» μόδα των προηγούμενων σεζόν. Περισσότερο χρώμα, έντονες υφές και διακοσμητικές λεπτομέρειες.

Δείτε τις συλλογές στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη Εβδομάδα Μόδας άνοιξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ