Εύκολη συνταγή για σπιτική μαρμελάδα δαμάσκηνο -Με μόλις 3 υλικά - iefimerida.gr

Εύκολη συνταγή για σπιτική μαρμελάδα δαμάσκηνο -Με μόλις 3 υλικά

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δαμάσκηνα είναι ένας πεντανόστιμος, γλυκός καρπός που εμφανίζεται συχνά στις συνταγές της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.

Η περίοδος συγκομιδής του αγαπημένου φρούτου είναι από την αρχή του καλοκαιριού έως και τα τέλη Οκτωβρίου, επομένως τώρα είναι η τέλεια περίοδος για να απολαύσετε συνταγές με δαμάσκηνα προτού να είναι αργά.

Από τους πιο νόστιμος τρόπους να αξιοποιηθούν τα φρέσκα δαμάσκηνα είναι σίγουρα φτιάχνοντας μια λαχταριστή συνταγή μαρμελάδας.

Ιδανική για το πρωινό μας γεύμα, σε μια φέτα ψωμί με βούτυρο, αλλά οι πιο τολμηροί μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και σε αλμυρές συνταγές για να δώσουν μια γλύκα. Η μαρμελάδα δαμάσκηνο είναι επίσης μια υπέροχη προσθήκη σε ένα πιάτο τυριών και αλλαντικών που συνοδεύει μια βραδιά κρασιού και κουβέντας.

Διαβάστε την εύκολη συνταγή για μαρμελάδα δαμάσκηνο στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή μαρμελάδα δαμάσκηνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ