Συνταγή για αφράτο, σιροπιαστό ραβανί που θα σε ξετρελάνει -Εύκολο, με τέλειο άρωμα και πλούσια γεύση - iefimerida.gr

Συνταγή για αφράτο, σιροπιαστό ραβανί που θα σε ξετρελάνει -Εύκολο, με τέλειο άρωμα και πλούσια γεύση

Φωτογραφία: shutterstock
Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ραβανί είναι ίσως από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, και όχι αδίκως.

Από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά, το ραβανί συνδυάζει την ακαταμάχητη γεύση των σιροπιαστών, διατηρώντας όμως τις ισορροπίες με την ελαφριά και αφράτη υφή του κέικ του.

Πρόκειται για ένα επιδόρπιο που αφυπνεί αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία και τα απογεύματα στο σπίτι της γιαγιάς, και όσο και αν μεγαλώσουμε δεν μπορούμε να πούμε όχι σε ένα κομμάτι λαχταριστό ραβανί με μια μπάλα παγωτό βανίλια.

Διαβάστε την εύκολη συνταγή για ραβανί στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ