Το ραβανί είναι ίσως από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, και όχι αδίκως.
Από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά γλυκά, το ραβανί συνδυάζει την ακαταμάχητη γεύση των σιροπιαστών, διατηρώντας όμως τις ισορροπίες με την ελαφριά και αφράτη υφή του κέικ του.
Πρόκειται για ένα επιδόρπιο που αφυπνεί αναμνήσεις από την παιδική μας ηλικία και τα απογεύματα στο σπίτι της γιαγιάς, και όσο και αν μεγαλώσουμε δεν μπορούμε να πούμε όχι σε ένα κομμάτι λαχταριστό ραβανί με μια μπάλα παγωτό βανίλια.
Διαβάστε την εύκολη συνταγή για ραβανί στο Bovary.gr
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο