Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μουσική, συναίσθημα και…ιστορία χάρισε στο κοινό της η Άννα Βίσση, επιστρέφοντας στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για δύο μεγαλειώδεις συναυλίες που έγιναν sold out σε χρόνο ρεκόρ.
Περισσότεροι από 130.000 θεατές γέμισαν τις κερκίδες και τις δύο ημέρες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά γιατί η «απόλυτη σταρ» παραμένει αξεπέραστη στη σκηνή.
Το βράδυ του Σαββάτου (13/09), η Βίσση εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο σύνολο Dolce & Gabbana με χρυσές λεπτομέρειες και από την πρώτη κιόλας στιγμή καθήλωσε το κοινό, ανοίγοντας το πρόγραμμα με το «Σε περίπτωση που». Οι τεράστιες οθόνες, τα επιβλητικά εφέ και οι χορογραφίες 20 χορευτών μετέτρεψαν το Καλλιμάρμαρο σε μια σκηνή γεμάτη ενέργεια και λάμψη. Στο πλευρό της, η αγαπημένη μπάντα που τη συνοδεύει εδώ και σχεδόν μία δεκαετία.
Μάθετε στο Bovary.gr ποιο είναι το αγαπημένο τραγούδι της Άννας Βίσση