Σαν ΜasterChef -Ετσι γίνεται το τέλειο μελάτο αυγό - iefimerida.gr

Σαν ΜasterChef -Ετσι γίνεται το τέλειο μελάτο αυγό

Μελάτο αυγό σε κόκκινο δοχείο
Πώς θα φτιάξεις το τέλειο μελάτο αυγό -Οι 2 αλάνθαστες μέθοδοι/Φωτογραφία:Unsplash/Krisztina Papp
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τέλειο μελάτο αυγό αποτελείται από τον κρόκο που έχει γίνει παχύρευστος και από το ασπράδι που είναι σφιχτό.

To timing είναι η λέξη-κλειδί για να φτιάξεις ένα αυγό μελάτο, με ρευστό ακόμα κρόκο, το οποίο θα συνοδεύσεις ιδανικά με μια φέτα ψωμί με βούτυρο, αναβιώνοντας μια από τις πιο νόστιμες αναμνήσεις των παιδικών σου χρόνων. Τα μελάτα αυγά είναι ένα από τα πρώτα φαγητά που φάγαμε στη ζωή μας. Μας τα έφτιαξαν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας, και τα τρώγαμε με μεγάλη λαχτάρα.

Αν λατρεύεις τα μελάτα αβγά στο πρωινό σου, σου έχουμε την τέλεια βήμα-βήμα συνταγή, για σωστό αποτέλεσμα κάθε φορά. Διαβάσαμε στο Mydomaine.com δύο αλάνθαστες μεθόδους για να δημιουργήσεις το ιδανικά μελάτο αυγό.

Διαβάστε πώς θα φτιάξετε το μελάτο αυγό στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγό μελάτο τρόπος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ