Μουσακάς με χταπόδι και μιλφέιγ σαρδέλας -Στο εστιατόριο «Τραβόλτα» θα φας το ψάρι αλλιώς

Φωτογραφία: Εστιατόριο Τραβόλτα

Το εστιατόριο «Τραβόλτα» στο Περιστέρι, είναι το καλά κρυμμένο μυστικό των food lovers που έχουν αδυναμία στα θαλασσινά.

Με ιστορία που ξεκινά πολλά χρόνια πριν, έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο στέκι για ψάρι στο Περιστέρι, παρ' όλο που δεν βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Για την καλύτερη σοδειά συνεργάζονται με τρία καΐκια, το ένα αποκλειστικά για να φέρνει ολόφρεσκα χταπόδια.

Στον Τραβόλτα, οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν τα ψάρια και τα θαλασσινά αλλιώς. Κοντοσούβλι καλαμάρι, μουσακάς με χταπόδι και μιλφέιγ σαρδέλας είναι μόνο μερικά από τα «ψαγμένα» πιάτα που υπάρχουν στο μενού, πλάι σε ενδιαφέροντα ορεκτικά και εκλεκτές ποικιλίες κρασιού.

Διαβάστε περισσότερα για το εστιατόριο Τραβόλτα στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόριο Τραβόλτα ψάρι

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ