Η Βάλια Χατζηθεοδώρου στα μπουζούκια με τα δύο κομμάτια που έχουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους - iefimerida.gr

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου στα μπουζούκια με τα δύο κομμάτια που έχουν όλες οι γυναίκες στη ντουλάπα τους

Βάλια Χατζηθεοδώρου
Βάλια Χατζηθεοδώρου/ Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου έκανε μια από τις πιο φρέσκες και σύγχρονες εμφανίσεις της για την της έξοδο στο Posidionio, επιλέγοντας ένα look που αποδεικνύει πως το τζιν μπορεί να σταθεί με άνεση ακόμη και στις βραδινές εξόδους.

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα wide-leg jean με εντυπωσιακές διακριτικές λάμψεις, οι οποίες χαρίζουν στο outfit μια glam πινελιά χωρίς να δείχνει υπερβολικό. Το συγκεκριμένο κομμάτι ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στο casual και το chic, κάνοντάς το ιδανικό για εκείνες τις βραδιές που θέλεις να ξεχωρίσεις χωρίς να δείχνεις υπερβολική.

Το συνδύασε με ένα μαύρο τοπ με ντεκολτέ, προσθέτοντας δόση θηλυκότητας στο look, ενώ το μαύρο δερμάτινο jacket ολοκλήρωσε την εμφάνιση με rock διάθεση και urban χαρακτήρα. Οι μαύρες μυτερές γόβες έδωσαν την απαραίτητη δόση κομψότητας, επιμηκύνοντας τη σιλουέτα και ισορροπώντας την πιο χαλαρή γραμμή του παντελονιού. Η μικρή silver τσάντα με στρας λειτούργησε ως το statement αξεσουάρ της βραδιάς, προσθέτοντας extra λάμψη και απογειώνοντας τη συνολική εικόνα.

Δείτε την εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο Bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βάλια Χατζηθεοδώρου τζιν εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ