Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη σειρά της παράστασης «Μόνος με τον Άμλετ» -Μαζί του η Μπέττυ Μπαζιάνα - iefimerida.gr

Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη σειρά της παράστασης «Μόνος με τον Άμλετ» -Μαζί του η Μπέττυ Μπαζιάνα

Ο Αλέξης Τσίπρας στην πρώτη σειρά της παράστασης «Μόνος με τον Άμλετ» -Μαζί του η Μπέττυ Μπαζιάνα
Αλέξης Τσίπρας, Μπέτυ Μπαζιάνα/Φωτογραφία: NDP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρεμιέρα έκανε η θεατρική παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» του Αιμίλιου Χειλάκη στο Κηποθέατρο Παπάγου, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα και της συζύγου του Μπέττυς Μπαζιάνα.

Με την παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ» άνοιξε χθες το βράδυ η αυλαία της καλοκαιρινής θεατρικής περιοδείας του Αιμίλιου Χειλάκη, στο κατάμεστο Κηποθέατρο Παπάγου.

Η σκηνή του θεάτρου φιλοξένησε ένα από τα πιο ιδιαίτερα εγχειρήματα της φετινής σεζόν, έναν θεατρικό μονόλογο εμπνευσμένο από τον «Άμλετ» του Σαίξπηρ, σε ερμηνεία και σκηνοθετική επιμέλεια του ίδιου του ηθοποιού.

Δείτε στο Bovary.gr τις φωτογραφίες από την έξοδο του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέττυς Μπαζιάνα

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ