Αλεχάντρα Σίλβα: Η σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ γιόρτασε τα γενέθλια του 13χρονου γιου της με μια σπάνια φωτό - iefimerida.gr

Αλεχάντρα Σίλβα: Η σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ γιόρτασε τα γενέθλια του 13χρονου γιου της με μια σπάνια φωτό

Φωτογραφία: AP Images
Φωτογραφία: AP Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Αλεχάντρα Σίλβα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια τρυφερή οικογενειακή στιγμή, ανεβάζοντας σπάνια φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου της, Άλμπερτ, με αφορμή τα 13α γενέθλιά του. Η σύζυγος του Ρίτσαρντ Γκιρ γιόρτασε την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην εφηβεία του παιδιού της, ο οποίος προέρχεται από τη σχέση της με τον επιχειρηματία Γκόβιντ Φρίντλαντ.

«Χρόνια πολλά για τα 13α γενέθλιά σου. Καλώς ήρθες στην εφηβεία. Ετοιμάσου και ετοίμασέ με κι εμένα!» Με αυτά τα χιουμοριστικά λόγια η Αλεχάντρα Σίλβα ευχήθηκε στον γιο της. Φορώντας ένα βασιλικό στέμμα, δίπλα στο αγαπημένο του κατοικίδιο και περιτριγυρισμένος από τεράστια ασημένια μπαλόνια, ο Άλμπερτ έσβησε τα κεράκια του.

Η Αλεχάντρα μοιράστηκε τη φωτογραφία στο Instagram, όπου ο Άλμπερτ φαίνεται να δίνει ένα φιλί στη μύτη του σκύλου της οικογένειας, ενώ στο φόντο κρέμονται μπαλόνια με το όνομά του.

Δείτε τον θετό γιο του Ρίτσαρντ Γκιρ στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλεχάντρα Σίλβα Ρίτσαρντ Γκιρ γιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ