Η Αγάπη Πολίτη έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια της έκθεσης «Jean-Michel Basquiat: Untitled» στον χώρο τέχνης «The Intermission» της Άρτεμης Μπαλτογιάννη.
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «Jean-Michel Basquiat: Untitled» στον χώρο τέχνης «The Intermission» της Άρτεμης Μπαλτογιάννη.
Τριάντα έξι χρόνια μετά τον θάνατο του «enfant terrible» της καλλιτεχνικής σκηνής της Νέας Υόρκης, που καθόρισε τα ‘80s με το εικαστικό του ιδίωμα, η Άρτεμις Μπαλτογιάννη φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια έκθεση αφιερωμένο στο έργο του, η οποία επιχειρεί να φωτίσει, χωρίς περιοριστικούς τίτλους, το δημιουργικό του χάρισμα.
Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν και η Αγάπη Πολίτη, η οποία εμφανίστηκε με ένα κομψό και ισορροπημένο σύνολο σε ασπρόμαυρους τόνους.
Δείτε την εμφάνιση της Αγάπης Πολίτη στο Bovary.gr.