Δίκτυο με ηλεκτρικά κοινόχρηστα ποδήλατα ξεκινά πιλοτικά ο δήμος Χαλανδρίου - Οι τοποθεσίες των σταθμών - iefimerida.gr

Δίκτυο με ηλεκτρικά κοινόχρηστα ποδήλατα ξεκινά πιλοτικά ο δήμος Χαλανδρίου - Οι τοποθεσίες των σταθμών

Ηλεκτρικά ποδήλατα
Ηλεκτρικά ποδήλατα / Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος των δωρεάν κοινόχρηστων ηλεκτρικών ποδηλάτων ξεκινά ο δήμος Χαλανδρίου.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενίσχυση των φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσα στην πόλη.

Ήδη στη διάθεση δημοτών και επισκεπτών τέθηκαν 18 ηλεκτρικά ποδήλατα από τα 45 που έχει προμηθευτεί ο δήμος, μέσω χρηματοδότησης που εξασφαλίστηκε από το ΕΣΠΑ.

Παράλληλα έγινε η εγκατάσταση 7 σταθμών φόρτισης στα εξής σημεία:

  • Γρ. Γυφτοπούλου 2 - Ανδρέα Γκίνη (έμπροσθεν ΚΕΠ)
  • Λ. Πεντέλης - 25ης Μαρτίου (Αθλητικό Κέντρο Ν. Περκίζας)
  • Σαρανταπόρου 44 (Δημοτικό Γυμναστήριο «Μάρκος Παπαδάκης»)
  • Αποστολοπούλου 80 (πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου Ν. Παπαγιαννόπουλος)
  • Εδέσσης 16 - Ολύμπου (κοινόχρηστος χώρος)
  • Ανδρέα Γκίνη - Κεντρική Πλατεία (όπισθεν Εθνικής Τράπεζας)
  • Αγ. Παρασκευής 86 (απέναντι από κτήμα Μαμόπουλου)

Κάθε δημότης ή επισκέπτης του Χαλανδρίου, άνω των 18 ετών, μπορεί καθημερινά (συμπεριλαμβανομένων των αργιών) από τις 07:00 έως τις 23:00, να χρησιμοποιεί δωρεάν ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για χρονικό διάστημα έως 2 ώρες. Η παραλαβή και η επιστροφή του ποδηλάτου μπορεί να γίνεται είτε στον ίδιο είτε σε διαφορετικό σταθμό φόρτισης, εντός των διοικητικών ορίων του δήμου.

Με στοιχεία από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ