Συνταγή για σπιτική και υγιεινή πραλίνα φουντουκιού -Από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο

Φωτογραφία: Shutterstock

Σε αυτόν που συνδύασε την πραλίνα με τα φουντούκια σε μια κουταλιά, χρωστάμε πολλά.

Η πραλίνα φουντουκιού πρωταγωνιστεί στα πρωινά μικρών και μεγάλων εδώ και πολλά χρόνια. Όταν απλώνεται στο ψωμί ή τις φρυγανιές, η θαλπωρή ξεχειλίζει από κάθε της μπουκιά. Αν έχετε στο ντουλάπι σας πραλίνα φουντουκιού του εμπορίου, ήρθε η στιγμή να δοκιμάσετε την σπιτική εκδοχή από τα χέρια του MasterChef, Λάμπρου Βακιάρου.

Ο σεφ κατάφερε να περιορίσει τον χρόνο παρασκευής της στην συνταγή που μας προτείνει μέσα από το κανάλι του στο YouTube. Περιέχει μέλι και καθόλου ζάχαρη: έτσι μειώνονται οι θερμίδες και οι τύψεις. Δοκιμάστε το υγιεινό άλειμμα για το επόμενο πρωινό σας χωρίς ενοχές!

Διαβάστε τη συνταγή για σπιτική και υγιεινή πραλίνα φουντουκιού στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συνταγή Πραλίνα ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΑΚΙΑΡΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ