fbpx Συνταγή για λαχταριστά και αφράτα ποντιακά πιροσκί -Με γέμιση της δικής σου επιλογής | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE
ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΙΡΟΣΚΙ

Συνταγή για λαχταριστά και αφράτα ποντιακά πιροσκί -Με γέμιση της δικής σου επιλογής

Αφράτα πιροσκί
24|11|2020 | 11:50
Αφράτα πιροσκί /Φωτογραφία: Shutterstock

Αν αγαπάς τα αχνιστά εδέσματα με ζύμη ή σφολιάτα, τότε θα συμφωνήσεις ότι τα σπιτικά είναι πάντα τα καλύτερα.

Τώρα με το κρύο, τι καλύτερο από ένα ζεστό, λαχταριστό σνακ για σένα και όλη την οικογένεια; Τα πιροσκί είναι από τις πιο ιδιαίτερες πίτες. Πρόκειται για ένα ποντιακό έδεσμα με ρωσικές και ουκρανικές ρίζες. Συνήθως έχει σχήμα βαρκούλας και ψήνεται στο τηγάνι ή τον φούρνο.

Το παραδοσιακό πιροσκί είναι συνήθως αλμυρό και φτιάχνεται με πατάτα, κιμά, φέτα ή λουκάνικο. Η απλή και πεντανόστιμη συνταγή του Γιώργου Τσούλη θα σε ξετρελάνει καθώς μπορείς να διαλέξεις εσύ την γέμιση της επιλογής σου.

Διαβάστε την πεντανόστιμη συνταγή για αφράτα πιροσκί στο Bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΧΟΛΙΑ