fbpx Συνταγή για νηστίσιμη αέρινη μους -Με χαλβά και σιρόπι φράουλα | GASTRONOMIE | iefimerida.gr
×
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
GASTRONOMIE

Συνταγή για νηστίσιμη αέρινη μους -Με χαλβά και σιρόπι φράουλα

Συνταγή για μους χαλβά με σιρόπι φράουλα
27|02|2020 | 23:04
Συνταγή για μους χαλβά με σιρόπι φράουλα / Φωτογραφία: Shutterstock

Η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει και έχουμε τη συνταγή για ένα γλυκό βγαλμένο από ένα παραδοσιακό γλύκισμα της ημέρας και απολαυστικό σιρόπι φράουλα.

Ο χαλβάς είναι ένα από τα εδέσματα που βρίσκονται πάντοτε στο σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Με μια απολαυστική φυτική κρέμα και σιρόπι από ευωδιαστή φράουλα, μπορείτε να ετοιμάσετε ένα επιδόρπιο για την Καθαρά Δευτέρα που θα τους εντυπωσιάσει όλους.

Υλικά

  • 200 γρ. χαλβά βανίλια
  • 250 ml φυτική κρέμα για σαντιγί
  • Σιρόπι Φράουλα

Εκτέλεση

  • Βάζουμε τον χαλβά σε επεξεργαστή τροφίμων και θρυμματίζουμε να γίνει σκόνη.
  • Χτυπάμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας να γίνει μια σφιχτή σαντιγί
  • Ανακατεύουμε τα δύο υλικά σε ένα μπολ με ένα σύρμα να γίνουν μια ομοιόμορφη μους
  • Παίρνουμε ψηλά γυάλινα ποτήρια και απλώνουμε σιρόπι φράουλα στα τοιχώματα. Γεμίζουμε με την μους και συμπληρώνουμε επιπλέον σιρόπι
ΣΧΟΛΙΑ