Το μυστικό συστατικό που κάνει τα scrambled eggs αφρό -Το κρυφό τιπ της συνταγής - iefimerida.gr

Το μυστικό συστατικό που κάνει τα scrambled eggs αφρό -Το κρυφό τιπ της συνταγής

Μυστικό συνταγής για scrambled eggs
Η συνταγή των scrambled eggs έχει τα μυστικά της /Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ομελέτα, ta scrambled eggs μοιάζει εκπληκτικά εύκολα να γίνει. Η συνταγή όμως, έχει και τα μυστικά της.

Για όσους έχουν τη διάθεση να πάνε τα scrambled eggs ένα επίπεδο παραπάνω, να φτιάξουν δηλαδή μια ομελέτα αφράτη και… μεταξένια χρειάζεται να γνωρίζουν τα μυστικά της συνταγής που την απογειώνουν.

Ποιο είναι το μυστικό της συνταγής για τα scrambled eggs; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε λίγο ανθρακούχο νερό την ώρα που χτυπάτε τα αυγά. Ούτε γάλα, ούτε τίποτα άλλο όπως συνήθιζαν να λένε.

Προσθέτουμε περίπου μια κουταλιά της σούπας ανθρακούχο νερό ανά μερίδα, δηλαδή ανά δύο αυγά. Στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά μας κατά το συνηθισμένο τρόπο και ψήνουμε την ομελέτα μας σε καυτό τηγάνι. Αλάτι και πιπερι προσθέτουμε στο τέλος… Και η συνταγή μας για scrambled eggs αφρό είναι πανέτοιμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυγά ομελέτα scrambled egg συνταγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ